ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ… του Γιώργου Στείρου

T-shirt ρολόι
Πολλοί είναι οι τρόποι που μπορεί να τραβήξει κάποιος την προσοχή όταν βρεθεί σε ένα κλαμπ, στην δουλειά του ή και σε ένα δημόσιο χώρο γενικότερα! Το δύσκολο βέβαια είναι να πετύχεις να σε προσέξουν για λόγο που σε τιμά, όχι το αντίθετο!
Ε λοιπόν, αυτό εδώ το T-shirt είναι σίγουρο πως θα τραβήξει τα βλέμματα πάνω του (μαζί και πάνω σας) κάνοντας σας "πρώτη μούρη", καθώς θα εντυπωσιάσει με το στυλ του και την πρωτοτυπία του! Το μοναδικό αυτό Τ-shirt έχει ενσωματωμένο στο μπροστινό του μέρος ένα πραγματικό ψηφιακό ρολόι που εμφανίζει την ώρα με λαμπερά τιρκουάζ χρώματα! Το Τ-shirt διαθέτει οκτώ διαφορετικούς τρόπους για να εμφανίσει την ώρα, όπως fade in/ fade out αλλά και λειτουργία χρονομέτρου! (Μπορείτε ακόμα να αλλάξετε την ώρα βάζοντας την μία ώρα μπροστά, κάνοντας τους πάντες να αναρωτιούνται ''μα πως πέρασε η ώρα και έχω αργήσει τώρα''!!!). Με ειδική κρυφή εσοχή στο εσωτερικό του για τις μπαταρίες, θα κάνει τους πάντες να απορούν από που παίρνει ενέργεια και έχει τόσο λαμπερή εμφάνιση!



Γυαλιά κατασκοπείας
Αν είστε φαν του James Bond και ζηλεύετε τόσο πολύ όταν χρησιμοποιεί τα απίθανα γκάτζετ που ο τρομερός Q κατασκευάζει σε κάθε ταινία ειδικά γι' αυτόν, ήρθε η ώρα να ζήσετε το δικό σας μύθο! Με τα τρομερά Γυαλιά ηλίου με φωτογραφική μηχανή και mp3 player μπορείτε να μεταμορφωθείτε σε σούπερ κατάσκοπος και να μετατρέψετε κάθε σας μέρα σε σκηνή από την αγαπημένη σας ταινία!
Αυτά τα φοβερά και τρομερά κατασκοπικά γυαλιά ηλίου σας επιτρέπουν να τραβάτε φωτογραφίες από οτιδήποτε βλέπετε, χωρίς να χρειάζεται να κουβαλάτε μαζί σας την φωτογραφική σας μηχανή. Είναι ιδανικά για αποτυπώσετε μοναδικές στιγμές κατά τη διάρκεια δραστηριοτήτων που απαιτούν τη χρήση και των δύο σας χεριών, όπως σκι, mountain biking ή άλλα extreme sports!
Ταυτόχρονα, με αυτά τα γυαλιά ηλίου είστε σε θέση να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική ενώ καταπιάνεστε με οποιαδήποτε δραστηριότητα, χάρη στο ενσωματωμένο τους mp3 player! Διακριτικά ακουστικά είναι επίσης ενσωματωμένα πάνω τους, τα οποία αφαιρούνται όταν δεν τα χρησιμοποιείτε.
Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι εκτός όλων των μαγικών που αναφέραμε, το συγκεκριμένο γκάτζετ είναι την ίδια στιγμή ένα ζευγάρι εξαιρετικά γυαλιά ηλίου. Με ελαφρύ σκελετό υψηλής ποιότητας και φακούς UV400, προστατεύουν τα μάτια σας από την καταστροφική ακτινοβολία και τις βλαβερές συνέπειές της. Σε περίπτωση όμως που η μέρα δεν είναι και τόσο ηλιόλουστη, αλλά εσείς θέλετε να αξιοποιήσετε τις υπόλοιπες δυνατότητές των γυαλιών σας, δηλαδή τη φωτογραφική μηχανή ή/ και το mp3 player μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απλούς καθαρούς φακούς.
Μία μικρή μονάδα - τηλεχειριστήριο, η οποία μπορεί να προσκολληθεί πάνω στα μπαστούνια του σκι, στις χειρολαβές του ποδηλάτου ή απλά μπορεί διακριτικά να είναι τοποθετημένη στη τσέπη σας, χρησιμοποιείται για τραβάτε τις φωτογραφίες σας. Μέσω usb μπορείτε να ανεβάσετε τις φωτογραφίες στον υπολογιστή σας, να κατεβάσετε μουσική από το pc σας στο ενσωματωμένο mp3 player και να φορτίσετε την εσωτερική μπαταρία των γυαλιών.
Α... κι αν μπείτε για τα καλά στο πετσί του ρόλου, μην διστάσετε να δηλώσετε: My name is Bond... James Bond!