ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Το σχολείο μας συμμετείχε σε αθλητικούς αγώνες και αυτό το μήνα! Ακολουθώντας την επιτυχία, η ομάδα ποδοσφαίρου έφτασε στον τελικό, όπου τελικά έχασαν από το αθλητικό γυμνάσιο με 5-2. Η στενοχώρια της ομάδας μας ήταν μεγάλη, αφού ήταν φανερό πως είχαν μεγάλες πιθανότητες να νικήσουν. Στις 12/3/2010 διεξήχθησαν αγώνες Στίβου. Αρκετοί μαθητές του σχολείου μας διακρίθηκαν σε διάφορα αγωνίσματα.
Στο μήκος, η Τζούμα Ειρήνη κατέκτησε την 1η θέση αγγίζοντας και το όριο για τους πανελλήνιους αγώνες, ενώ 2η βγήκε η Κρεατσούλα Αλεξάνδρα.

Δίσκο έριξε ο Ζαννίκος Σίμος που κατέκτησε τη 2η θέση.
Στα αγωνίσματα δρόμου διακρίσεις είχαμε στα 80μ με τη Μαστοράκη Αγγελική στην 3η θέση, στα 2000μ. με τη Μιχάλα Ειρήνη στην 1η θέση, στα 150μ. το Φλάμο Αλκιβιάδη στη 2η θέση. Ας μην ξεχνάμε όμως και την προσπάθεια του μαθητή Χανδρή Παναγιώτη, ο οποίος τερμάτισε 4ος στα 150μ.
Στο Γύρο της Πόλης της Χίου, έναν αγώνα αντοχής η μαθήτρια Μιχάλα Ειρήνη κατέκτησε την 1η θέση στα 1.000μ., ενώ στην κολύμβηση διακρίθηκε η μαθήτρια της Γ΄ τάξης Θεανώ Γδύση.
Το σχολείο μας έλαβε, λοιπόν, μέρος σε όλες αυτές τις αθλητικές διοργανώσεις, γνωρίζοντας αρκετές διακρίσεις, αλλά –πάνω απ΄ όλα– χαρίζοντας μοναδικές εμπειρίες στα παιδιά που έλαβαν μέρος σ΄αυτές.