ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Το πείραμα του αιώνα



Άρχισε το πείραμα του αιώνα με σκοπό την αναπαράσταση της γέννησης του σύμπαντος. Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στα γαλλο-ελβετικά σύνορα με τη συμμετοχή 10 χιλιάδων επιστημόνων.


Θα ολοκληρωθεί μετά από τουλάχιστον 10 χρόνια και θα στοιχίσει 6,5 δισεκατομμύρια ευρώ . Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε τούνελ 27 χλμ. Θα συγκρούονται μετωπικά πρωτόνια με ταχύτητα του φωτός, ώστε να δουν αν θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες λίγες στιγμές μετά το γνωστό. <> που γέννησε το σύμπαν.

Αυτόματος χρονογράφος PORSCHE



Ο Ελβετικός μηχανικός αυτόματος χρονογράφος αποτελείται από μασίφ χρυσή κάσα 18 καρατίων. Έχει μετρητή ταχύτητας και ημερομηνίας. Το κρύσταλλο του είναι από ζαφείρι και στοιχίζει μόλις 9.180 ευρώ!


Το ακριβότερο αυτοκίνητο του πλανήτη


Η Ferrari 250 Testa Rossa του 57 έγινε το πιο ακριβό αυτοκίνητο στον πλανήτη. Η εταιρεία δημοπρασιών RM Actions κατάφερε να πουλήσει το συλλεκτικό μοντέλο στα 9.020.000 ευρώ!

Η μεγαλύτερη τηλεόραση LCD

108 ιντσών.


Η εταιρεία SHARP κατασκεύασε την μεγαλύτερη τηλεόραση στον κόσμο, η οποία είναι 108 ίντσες. Για όποιον ενδιαφέρεται διατίθεται και στην ελληνική αγορά!!!






Το μικρότερο κινητό τηλέφωνο


Στο βιβλίο Guiness ( γκίνες) καταχωρήθηκε σαν το μικρότερο μοντέλο κινητού τηλεφώνου που έχει ποτέ κατασκευαστεί .Πρόκειται για το Modu ,που ζυγίζει μόλις 40 γραμμάρια. Αν και το μέγεθος του είναι μικρό του επιτρέπει να έχει όλες τις δυνατότητες ενός εξελιγμένου κινητού τηλεφώνου.


Το ακριβότερο κινητό

Το υψηλής ποιότητας αυστριακό jeweler Peter έχει χαρακτηριστεί παγκοσμίως ως το ακριβότερο μοντέλο κινητού .Το εγχώριο κουμπί το ενσωματώνει με διαμάντια 6,6 καρατίων και με χρυσό .Η τιμή του υπολογίζεται στα 1.790.000 ευρώ!